Orsi Zombori
Alkalmi smink

Arctípushoz illő, előnyös smink

Rendezvényre készülsz és profi megjelenést szeretnél? Te készítenéd el a sminket vagy inkább szakemberre bíznád? Bármelyiket is válaszd, nálam jó helyen jársz. Bármilyen rendezvényre is készülsz, elkészítem neked az arcodhoz és a ruhádhoz illő, tartós sminket. Ha pedig meg szeretnéd tanulni lépésről lépésre, hogy hogyan készítheted el magadnak az alkalomhoz illő, szép sminket, akkor várlak szeretettel egyéni sminktanácsadásomon!

Alkalmi smink rendezvényekre

Céges rendezvényre, családi összejövetelre vagy szülinapi buliba készülsz, és azt szeretnéd, hogy tökéletes legyen a megjelenésed? Bízd magad profi kezekre és hagyd, hogy elkészítsem neked az alkalomhoz és az arcodhoz illő sminket! Minőségi olasz Vagheggi dekorkozmetikai alapanyagok és professzionális sminkeszközök segítségével könnyű, szép és elegáns sminket készítek, mely még másnap reggel is tartós lesz. 

Fontos: Menyasszonyi smink készítése nem kérhető. Megértésedet köszönöm!

Sminktanácsadás

Személyre szabott sminktanácsadás keretében megtaláljuk neked azt a hétköznapi és alkalmi sminket, ami az arcformádhoz, stílusodhoz és a bőrtípusodhoz leginkább passzol. Egy jó smink öltöztet és önbizalmat ad. Nem elég a legjobb minőségű alapanyagokat és eszközöt megvenni, azokat használni is tudni kell. És néha a gyorsaság is jól jön, ugye? Ehhez pedig tudnod kell, hogy mi áll neked jól, milyen smink előnyös az arcformádhoz , és hogy milyen színekkel és technikákkal érheted el a tökéletes végeredményt. Most te is megtanulhatod, hogy sminkeld ki magad profi módon, bármilyen alkalomra!

Hogyan épül fel az egyéni sminktanácsadás?

Az egyéni sminktanácsadás során megnézzük, hogy milyen dekorkozmetikai termékeket, illetve eszközöket használsz a mindennapokban. Ez alapján javaslatot teszek arra vonatkozóan, hogy a régi termékek közül melyeket érdemes használnod és milyen új dolgokkal bővítheted a készleted, hogy profi sminket készíthess magadnak. Ezt követően megtaláljuk a megfelelő sminket, ami előnyös az arcformádhoz és a bőrtípusodhoz, illetve passzol a stílusodhoz. A megfelelő hétköznapi smink és alkalmi smink megtalálását követően megtanulod, hogy hogyan sminkeld ki magad.

Az oktatás során használható tudást adok át, érthetően és követhetően. A személyre szabott tanácsadás során könnyen elsajátíthatod az alap és kicsit bonyolultabb technikákat is.

Kinek ajánlott a sminktanácsadás?

  • Annak, aki szeretné megtudni, hogy milyen smink áll neki jól
  • Annak, aki szeretne gyorsan és profi módon sminkelni
  • Mindenkinek, aki hétköznapi, munkahelyi vagy alkalmi sminket szeretne készíteni rövid idő alatt
  • Bárkinek, aki személyre szabottan akarja elsajátítani a sminkelés technikáit
Fontos: A sminktanácsadás csak egy, maximum két fő részére vehető igénybe. A sminktanácsadás szombati napokon elérhető és körülbelül 3 órát vesz igénybe.