Orsi Zombori
Profi sminktetoválás

Sminktetoválás három fő területen

A természetes hatású sminktetoválás pótolja az ajak, a szemhéj és a szemöldök hiányosságait, keretet ad az arcunknak és kiemeli annak valódi szépségét. A sminktetoválások elkészítése során mindig ügyelek arra, hogy szép, az arcnak megfelelő, természetes hatású, tartós tetoválást alkossak a vendég igényeire szabva.

Hogyan zajlik a sminktetoválás?

A sminktetoválás előtt halványan megrajzolom az egyén arcához illő szemöldök, szemhéj, illetve ajak formát, valamint kiválasztjuk a megfelelő színárnyalatot. Rengeteg szín és árnyalat közül lehet választani, hogy a végeredmény a legtermészetesebb legyen. A végleges kontúr forma és szín kiválasztását követően tartóssá teszem azt. 

A kiváló minőségű, steril festékanyagot a speciális első osztályú MICROBEAU – BELLAR sminktetováló gép segítségével juttatom a bőr felsőbb rétegeibe. A tű finom rezgő mozgást végez a kezelt bőrterületen, mely nem fájdalmas, csupán egy pici kellemetlen érzéssel jár. A kontúrozni kívánt területet minden beavatkozás előtt érzéstelenítő krémmel kenem be.

Kinek ajánlott a sminktetoválás?

  • Azoknak, akik szeretnék a szemöldök hiányosságait pótolni és formássá tenni
  • Azoknak, akik szép, formás és nőies ajkakat szeretnének
  • Azoknak, akik tartós szemhéj kontúrt szeretnének, vagy kihangsúlyozni a szemüket
  • Bárkinek, aki tartós, természetes hatású sminkre vágyik

Sminktetoválás területek

Ajak tetoválás

Ajak tetoválás során formás, dús és nőies ajkakat varázsolunk, miközben gyönyörű színt is kap. A tartós sminktetoválásnak köszönhetően búcsút inthetünk a mindennapi rúzsozásnak és kontúrozásnak. Az ajkunk látványosan szép és telt lesz hosszútávon.

Az ajkak tetoválása során satír technikával dolgozom, mely lehetővé teszi a szájfelület teljes pigmentálását. Ennek a technikának köszönhetően nem csak természetes hatású ajkakat készíthetünk, de erőteljesebb, rúzsozott hatást is elérhetünk.

Szemhéj tetoválás

Ha nem szeretnéd folyton korrigáni az elfolyt és elkenődött sminkedet, akkor a szemhéj tetoválás erre nagyszerű és tartós megoldás. A tökéletes alsó és felső szemhéj kontúroknak köszönhetően tartós sminket készíthetünk, a vendég igényeire és arcformájára szabva.

Ha szeretnéd kihangsúlyozni a szemed, de csak finoman és természetes módon, akkor a szempilladúsítást ajánlom neked. Ezzel a technikával nagyon szép és természetes hatást, árnyalt tekintetet tudunk elérni. A szempilladúsítás során a pillák között dolgozom egy nagyon kevés, a pilláknak megfelelő árnyalatú festékkel.

Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválás során pótolom a szemöldök hiányosságait, korrigálom a formáját, miközben megőrizzük annak természetességét és esztétikusságát. A szép szemöldök keretet ad az arcnak és kihangsúlyozza a szemünket, így fontos, hogy azt a megfelelő technika és színek kiválasztásával korrigáljuk. 

Kétféle tartós szemöldök tetoválási technikával dolgozom: Satír és púder. Ezzel a két technikával készült szemöldök tetoválások sokkal tartósabbak, mint a szálazott szemöldök tetoválások. Ugyanakkor a satír és púder technikával készült szemöldök is visszafogott, természetes és esztétikus lesz, mint a szálazott szemöldök.