Orsi Zombori
Esztétikai kezelések

Cliniccare - Professzionális kozmetikum Svédországból

Az egyedülállóan magas aktív összetevő arányának, valamint a kutatásban és gyártásban alkalmazott forradalmi eljárásoknak köszönhetően a CLINICCARE professzionális kozmetikum megváltoztatja a bőr struktúráját és funkcióját.

Eltérően a hagyományos kozmetikai termékektől, eredményesen csökkenti a ráncokat, hatékony megoldást biztosít az akné- és hiperpigmentációs problémákra, javítja és megelőzi a környezet vagy a dohányzás okozta bőrkárosodásokat.

A SIKER TITKA AZ EGYEDI, FORRADALMI ÖSSZETEVŐK EREJÉBEN REJLIK

Kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA)

Bizonyított, hogy a kis molekulasúlyú hyaluronsav (LMWHA) fontos szerepet játszik a bőr számára szükséges és lényeges enzimek számának növekedésében valamint az egészséges kinézetű bőr kialakulásában. Ugyanakkor a kis molekulasúlyú hyaluronsav az egészséges bőr karbantartása szempontjából is kulcsfontosságú. Aktívan segíti a sejtdifferenciálódást (amikor az új sejtek kialakulnak az epidermális őssejtekben, és elindulnak a bőrfelszín felé, majd végül elhalt sejtekké válnak és lehámlanak). A különböző környezeti és kémiai tényezők hatására ebben a folyamatban egyensúlyhiány alakulhat ki. A kis molekulasúlyú hyaluronsav hozzásegít az egyensúly helyreállításához – ezáltal szabályozva a bőr egészséges működését.

Selyem peptidek

A selyem peptidek 18 aminosavat tartalmaznak. Kis molekulasúlyuknak köszönhetően a vízben teljesen feloldódnak, és a legkönnyebben képesek bejutni a bőr mélyebb rétegeibe is. A bőrbe bejutott selyem peptidek biztosítják a bőr megfelelő hidratáltságát, simaságát, fényét és rugalmasságát. Selymes, finom tapintást biztosítanak a bőrnek.

Növekedési faktorok

A növekedési faktor olyan, a természetben előforduló anyag, ami serkenti a sejtek növekedését, szaporodását és differenciálódását. A növekedési faktorok fontos szerepet játszanak számos sejtszintű folyamat szabályozásában.

Nano-beágyazás

A nano-beágyazás technológia növeli a hatóanyagok bőrbe való behatolásának hatékonyságát. Mi több, a nano-beágyazásnak köszönhetően a molekulák védve vannak az endogén proteázok ellen. A nano-beágyazás előnyei: nagy stabilitás a kétrétegű struktúra által, magas homogenitás: a részecske átlagos átmérője 140 nanométer, a részecskék több mint 80%-a 100 nanométernél kisebb.

cliniccare-kezelesek-budapest

Arckezelések Vagheggi termékekkel

Vagheggi az első olasz cégek egyike, amely ötvözte a hagyományos természetes kozmetikumokat a legújabb kutatással és a legfejlettebb technológiával, egyedi fitokozmetikai megalkotva. Minden kezelés egy illatterápia is, amely hozzájárul a stressz csökkentéséhez és a tökéletes közérzethez. Bármilyen bőrproblémával is küzdj, a Vagheggi kezelések között megtalálod a bőrtípusodnak megfelelő arckezelést. Várlak szeretettel Budapest belvárosi kozmetikámban!

 A maximális eredmény fenntartása érdekében javaslom a rendszeres otthoni bőrápolási rutin kialakítását az arckezelések során használt termékekkel. A Vagheggi kezelések során használt termékeket otthoni felhasználásra is meg lehet vásárolni a Vagheggi webáruházában. Használd a vendégkódomat és részesülj 10% kedvezményben minden vásárlás alkalmával. Vendégkód: 80229896

Arctisztító kezelések személyre szabott termékekkel

A túlzott faggyútermelés ma már egyre gyakoribb probléma, amely minden korosztályt érint. Több oka is lehet: szennyezett levegő, hőmérséklet, állandó stressz, hormonális problémák. Kellemetlen tünetei a megvastagodott és fénylő bőrfelszín, irritált, gyulladt, aknés bőr, kitágult pórusok, mitesszerek.

Kinek ajánlott: A Vagheggi arctisztító kezelés speciálisan eltömődött pórusokkal rendelkező zsíros, problémás bőrre nyújt megoldást. Az arctisztító kezelés során a termékeket a bőrtípusnak megfelelően kombinálom. 

TIPP: Férfiak körében is kedvelt arckezelés a túlzott faggyútermelésből fakadó pattanások és mitteszerek kezelésére. 

Eredmény: A kezelést követően az arcbőr tiszta lesz, csökken a faggyútermelés és a pórusok mérete.

Kezelési idő: 90 perc

Termékek: Balance, Emozioni Plus

Klasszikus arckezelések kényeztető masszázzsal

Mélytisztító arckezelés: Balance termékekkel végzett kezelés kifejezetten zsíros, problémás bőrre kifejlesztve. A kezelés elősegíti a túlzott faggyútermelés csökkentését bármely életkorban.

Mélyhidratáló arckezelés hialuronsavval: A Rehydra termékekkel végzett arckezelés a bőr hidratáltságának optimalizálásra. A speciális növényi hatóanyagok azonnali frissességet és puhaságot kölcsönöznek a bőrnek, mely hosszú időn keresztül megmarad.

Érzékeny és rozáceára hajlamos bőr kezelése: A bőr ellenálló képességét javító Emozioni Plus termékcsalád megnyugtatja az arcbőrt, csökkenti az irritációt és a rozácea tüneteit, javítja az erek állapotát, helyreállítja a stressz okozta problémákat bármely életkorban.

Kezelési idő: 90 perc

Termékek: Balance, Rehydra, Emozioni Plus

klasszikus-vagheggi-kezelesek

Luxus bőrfiatalító és anti-aging kezelések masszázzsal

Extra intenzív, luxus bőrfiatalító kezelés (40+): Extra intenzív bőrfiatalítás és luxus kényeztetés 75.15 termékcsaláddal, kifejezetten az idősebb bőr számára megalkotva. A Vagheggi legmagasabb minőségű és hatóanyag tartalmú anti-aging termékcsaládja, ami stimulálja azt a gént, ami fiatalon tartja a bőrünket. A professzionális kezelésnek köszönhetően a bőr újra tömör és kompakt lesz, lifting-hatást gyakorol, az arc kontúrvonalai határozottabbak lesznek. 

Kezelési idő: 90 perc

Termékek: 75.15

Thesera Lifting kezelès

THESERA Lifting terápia felszívődő bioszálakkal. A pórusok összehúzódnak, ezáltal simább bőrfelületet kapunk. A finomabb ráncok teljesen eltűnnek, míg a mélyebb ráncok állapota fokozatosan javul. A Thesera Lifting terápia célja a bőr saját kollagéntermelésének serkentése. A Thesera kezelés alapelve, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrfelületet kezeljük, mely lehetővé teszi a hatóanyagok és a bőrbe olvadó szálak optimális hatásának kibontakozását. A Thesera kezelés fokozza a bőr saját kollagéntermelődését.

Non-invazív lifting kezelés bőrbe olvadó stimuláló, kollagén indukciós szálakkal

A kezelés a bőr előkészítésével kezdődik. Erre azért van szükség, hogy a bőr sokkal hatékonyabban legyen képes befogadni a kezelés további hatóanyagait, illetve a bőrbe olvadó PDG szálakat. Az előkezelés során egy hámlasztó habot és egy szérum keveréket visszünk fel a bőrre, ami tartalmazza a hatékony kezeléshez szükséges tejsavat, glikolsavat, szalicilsavat. A TDN technológiával készült kapszulák lehetővé teszik a savak stabil felszívódását. 

A kezelés során speciális olvasztott PDG szálakkal dolgozunk. A feloldódott szálakat a Thesera hatóanyagaival együtt felvisszük a bőrre és egy erre a célra kifejlesztett maszkkal fedjük. A feloldódott folyékony állagú PDG szálak a bőrre kerülve beépülnek, majd szilárd állapotot vesznek fel és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el.

 

A kezelés után tapasztalt eredmény:

 • Lifting hatás, az arc kontúr határozottabbá válik
 • Stimulálják a kollagén termelődést
 • Pórusok összehúzódnak
 • A bőr simává és egyenletes felszínűvé, rugalmasabbá válik
 • Hidratált és ragyogóbb bőrkép

 

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 3-4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

Már 1 kezelés is látványos, de kúraszerűen 4 kezelés ajánlott a tartós eredmény érdekében.

thesera-lifting-kezeles-budapest

NANOSOFT TECHNIKA

Revitalizáljunk az NCTF 135 HA kotéllal. A cég már bemutatott vívmánya a Natural Cellular Treatment Factor, a sejtszinten ható rejuvenációs „koktél” egyedülálló termék, jelenleg Magyarországon az egyetlen CE engedéllyel rendelkező injektálható revitalizációs termék. 55+ hatóanyagot tartalmaz, ásványi anyagokat, vitaminokat, koenzimeket, antioxidáns összetevőket, aminosavakat. Az NCTF 135 HA bőrtökéletesítő hatása több fronton is megnyilvánul: összehúzza a pórusokat, hidratál, anti-aging hatású, feszesít, visszaadja a bőr egészséges ragyogását, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Az NCTF steril folyadék, a felhasználás a bőr alá injektálástól a mezoterápiáig nagyon sokrétű és képes igazodni az életkor és a bőrminőség éppen aktuális igényeihez.

ncft-135-ha-kezeles-budapest

Az NCTF 135 HA kezelés

Az NCTF 135 HA kezelés egyedülállósága abban rejlik, hogy más készítményekhez képest ez az egyetlen, amely az egészséges bőr helyreállításához szükséges valamennyi anyagot tartalmazza. Ezáltal önmagában képes teljes mértékben megfiatalítani a bőrt.

A rengeteg bizonytalan hátterű kozmetikai készítményhez képest, az NCTF 135 HA rendelkezik CE engedéllyel, tehát abszolút megbízható. Ez a nem-keresztkötött hialuronsavat tartalmazó készítmény a Fillmed felfedezése. A Fillmed az anti-aging kozmetika egyik legnagyobb iparági szakértőjének számít.

Hol alkalmazható az NCTF 135 HA injektálható oldat?

Az NCTF 135 HA oldat alkalmazható finom ráncokra, hidratálásra, revitalizálásra. De akár a bőr ragyogásának, és rugalmasságának a fokozására, valamint a pórusok finomítására is alkalmas.

És hogyan jut be a bőrbe az NCTF 135 HA anyag?

NANOSOFT™ – Mikropengés bőrfiatalítás 

 • A francia NANOSOFT™ az első mikrotűs eszköz, amit az NCTF 135 HA polirevitalizációs oldat beadásához terveztek, a finom ráncok kezelésére, illetve a bőr rejuvenációjának céljából.
 • A NANOSOFT™ eszköz innovatív és gyakorlatilag fájdalommentes eljárást tesz lehetővé, amely a során a bőr alá juttatjuk a bőr számára a legideálisabb hatóanyagokat. A tűk speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy az anyag egyenletes eloszlásban a megfelelő mélységbe jusson be, ezzel garantálva az optimális és szemmel látható pozitív eredményt a bőr megszépítése és megfiatalítása terén.
 • A nehezen kezelhető területek, mint például a szemkörnyék, a nyak és a dekoltázs is könnyen kezelhetőek a speciálisan kialakított tűknek a segítségével a szinte fájdalommentes kezelésnek köszönhetően. 

Az alábbi területeken lehet hatékonyan alkalmazni az NCTF 135 HA oldatot:

 • Arc
 • Szemkörnyék
 • Nyak
 • Dekoltázs
 • Kézfejek