Orsi Zombori
Bőrkímélő gyantázás

Minden bőrtípusra, bármely területen

A gyantázás mai napig az egyik leghatásosabb és legkedveltebb szőrtelenítő módszer, melynek köszönhetően akár 3-4 hétig sima és bársonyos lehet a bőrünk. Kozmetikámban bőrkímélő titándioxidos elasztikus és patronos, valamint bio cukorgyantát használok a szőrtelenítés során. A gyanta típusát minden esetben a szőrtelenítendő terület, valamint a szőr- és a bőrtípusod határozza meg.

Titándioxidos gyanta

Érzékeny és irritációra hajlamos bőrre kifejlesztett speciális gyanta, mely hatékonyan távolítja el a legerősebb szőrszálakat is. Használat közben sem irritálja a bőrfelszínt. Patronos formában a lábakon, karokon és hónaljon, elasztikus formában az arcon használom szőrtelenítéshez.

Bio cukorgyanta

A bio cukorpasztának köszönhetően ez a típusú cukorgyanta 100%-ban bio és természetes összetevőket tartalmaz, mely kíméletes a bőrhöz. A szőrszálakat hatékonyan távolítja el, és megszűnteti a gyulladt, benőtt szőrszálákat is. A bio cukorgyanta gyengéd a bőrhöz és bársonyos bőrfelületet hagy maga után. A kíméletessége és bio összetevői miatt elsősorban intim gyanta során használom.