Orsi Zombori
Műszempilla építés

Műszempilla építés és szempilla lifting

Szemünk a lelkünk tükre, szempillánk pedig e tükörnek a kerete. Éppen ezért nem meglepő, hogy sok hölgy igényes a szempilláira. Ritkább és rövid szempillák esetén a szempilla dúsítást, természetesen dús és hosszú szempillák esetén pedig a szempilla liftinget javaslom. Mindkét technikával készült szempilla látványos és tartós.

Szempilla dúsítás

Ha természetes hatású, ultra könnyű, dús szempillákat szeretnél, akkor a Volume Lashes dúsító szempilla technikát imádni fogod!

A technikáról

Ennek a dúsító szempilla technikának a lényege, hogy egy természetes szempillára 2, 3 vagy 4 szál műszempilla kerül felapplikálásra. Ezek a műszempilla szálak a korábban alkalmazott műszempilláknál jóval könnyebbek és vékonyabbak, így nem nehezítik el a saját szempilláidat és a szemhéjadat. A könnyű súlynak köszönhetően a természetes pillák nem nehezülnek el, nem hullanak ki, így a saját szempilla sokkal kevésbe ritkul meg. Az eredmény pedig természetes, könnyű és tartós pillák. 

A felhelyzett műszempillák 3 hétig tartósak, ezt követően tölteni kell. A műszempilla építés során 0.07-es vastagságú, ultrakönnyű, természetes hatású műszempillát használok.

Kinek ajánlott a műszempilla építés és dúsítás?

  • Azoknak, akik ritka és rövid szempillákkal rendelkeznek
  • Azoknak, akik ki szeretnék emelni a tekintetüket látványos, de természetes hatású szempillákkal
  • Bárkinek, aki szép és tartós szempillákat szeretne a nap bármely időszakában

Szempilla lifting

Ha természtesen dús és hosszú szempillákkal rendelkezel, viszont szeretnéd ezeket látványosabbá tenni, akkor a szempilla lifting kezelést neked ajánlom! A szempilla lifting során gyönyörű ívet adunk a saját szempilláknak, mely azonnal kiemeli a tekintetet és keretezi a szemet.

Az eljárásról

A kezelés során egy speciális szilikonpadot helyezek a  a szemhéjra, közvetlenül a pillák tövéhez. A szempillák hosszúsága határozza meg a szilinkonpad méretét, illetve a szempillák ívét is. A kezelés során a szempillák nem sérülnek meg, nem törnek el és nem hullanak ki, csupán egy szép ívet kapnak. A szempilla liftingnek köszönhetően a szempillák mérete optikailag növekszik, kiemeli a szemünket és a tekintetünket. 

A szempilla lifting 4-6 hétig tartós, ezt követően meg kell ismételni a kezelést.

Kinek ajánlott a szempilla lifting?

  • Azoknak, akik a dús és hosszú szempillákkal rendelkeznek és szeretnék látványosabbá, ívesebbé tenni
  • Azoknak, akik nem szeretnének műszempillát viselni és természetes, tartós megoldást keresnek
  • Azoknak, akiknek nincs idejük szempillát göndöríteni
  • Mindenkinek, aki szeretne látványosabb tekintetet természetes módon