Zombori Orsi
Kozmetikus

Rólam

100%-ban elhivatott kozmetikus Budapest belvárosában. Fontosnak tartom, hogy szeressük azt, amit csinálunk, hiszen csak így tudunk fejlődni és kiváló eredményeket elérni. A vendég számomra a legfontosabb és az, hogy professzionális, személyre szabott kozmetikai kezeléseket nyújtsak számára a külső és belső szépség megőrzése érdekében.

rolam-orsizombori-kozmetika-budapest

Zombori Orsi

Tulajdonos, Beauty Specialista

Zombori Orsi vagyok, okleves kozmetikus, beauty specialista, az ORSI ZOMBORI Kozmetika Budapest tulajdonosa. Speciális kozmetikai kezelések során a vendégeim kívülről és belülről is egyaránt megszépülnek. Számomra a szépség mindennél többet jelent. 2006 óta a szakmában dolgozva több száz kedves vendégem távozott elégedetten. A vendégeimtől kapott rengeteg pozitív visszajelzést maximális elhivatottságomnak és kiváló tanáraimnak is köszönhetem. Minden hónapban továbbképzéseken és szakmai előadásokon veszek részt, hogy vendégeim számára mindig a legprofesszionálisabb szolgáltatást tudjam nyújtani a legújabb módszerek, termékek és technológiák segítségével. 

A legjobb minőségű és luxus kozmetikumok mellett jól felszerelt és higiénikus kozmetika, maximális figyelmem, professzionális kezelések, nyugodt és kellemes hangulat vár rád. Kozmetikámban minden kezelés személyre szabott, melyek során a kiváló minőségű olasz Vagheggi termékcsaládokat használom. Várlak sok szeretettel!

Hivatalos Vagheggi kozmetika

Nagy öröm számomra, hogy kozmetikám a hivatalos Vagheggi kozmetika listán szerepelhet. Minden Vagheggi kozmetikum a természetességet és a legmagasabb minőséget képviseli, hogy a kezelések során megoldást nyújtson a bőr számára.

A Vagheggi kozmetikumok természetes hatóanyagainak köszönhetően megoldást kínálnak bármely bőrtípus és korosztály számára.  A Vagheggi kutatási és fejlesztési részlege ellenőrzött és kiváló minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, melynek eredményeként valóban működő fitokozmetikai termékeket hoznak létre. A termékek bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag és nikkel teszteltek. A Vagheggi az első olyan olasz cégek egyike, amely ötvözte a természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és folyamatos kutatással, egyedi termékeket megalkotva a bőr számára.

Az egyedülálló és magas minőségű termékek több mint 300 hatóanyag kivonatot tartalmaznak, mint például esszencia olajokat, virágokból, gyökerekből, különböző növényekből kivont molekulákat és ásványi nyomelemeket. A természetes hatóanyagok kiválasztása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tartósítószerek, illatanyagok és segédanyagok kiválasztására, figyelembe véve, hogy a bőr mennyire tolerálja ezeket az anyagokat.

A hatóanyagok gondos kiválasztását azok megfelelő beszerzése teszi teljessé. A Vagheggi csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat. Emellett helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak, ezzel segítve és ösztönözve őket, hogy megőrizzék a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját. Ez a körültekintő eljárás biztosítja a Vagheggi termékek egyediségét és magas minőségét. A felhasznált anyagok gondos tanulmányozás után kerülnek kiválasztásra azért, hogy a Vagheggi termékek „megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. 

A Vagheggi a kiváló minőségű luxus kozmetikumok mellett egyedülálló szakmai tudásanyaggal, kiváló képzési módszerekkel és felkészült szakemberekkel segít a továbbképzések alkalmával, hogy mindig a legjobb és legújabb kozmetikai szolgáltatásban részesüljetek nálam. A kezelések során kizárólag a bőrtípusnak és problémának megfelelő Vagheggi kozmetikai termékeket használok. A kezelések után a bőr élénk, szép és tiszta, valamint ellenállóbb lesz a külső környezeti hatásoknak.

Fontos, hogy a kezelés során elért látványos eredményt fenntartsuk és a legtovább megőrizzük. Éppen ezért elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kezelés között. A számodra megfelelő termékcsalád kiválasztásában szakmai segítséget tudok nyújtani a kezelés alkalmával, illetve telefonon is. A Vagheggi luxus arc- és testápolási terméket bármikor kényelmesen meg tudod rendelni a Vagheggi webshop felületén 10% kedvezménnyel! A 10% kedvezmény érvényesítéséhez használd az alábbi vendégkódot: 80229896