Zombori Orsi
Mesterkozmetikus

Rólam

100%-ban elhivatott kozmetikus Budapest belvárosában. Fontosnak tartom, hogy szeressük azt, amit csinálunk, hiszen csak így tudunk fejlődni és kiváló eredményeket elérni. A vendég számomra a legfontosabb és az, hogy professzionális, személyre szabott kozmetikai kezeléseket nyújtsak számára a külső és belső szépség megőrzése érdekében.

orsi zombori kozmetikus budapest

Zombori Orsi

Tulajdonos, Beauty Specialista

Zombori Orsi vagyok, mesterkozmetikus, sminktetováló, beauty specialista, az ORSI ZOMBORI Kozmetika Budapest tulajdonosa. Speciális kozmetikai kezelések során a vendégeim kívülről és belülről is egyaránt megszépülnek. Számomra a szépség mindennél többet jelent. 2006 óta a szakmában dolgozva több száz kedves vendégem távozott elégedetten. A vendégeimtől kapott rengeteg pozitív visszajelzést maximális elhivatottságomnak és kiváló tanáraimnak is köszönhetem. Minden hónapban továbbképzéseken és szakmai előadásokon veszek részt, hogy vendégeim számára mindig a legprofesszionálisabb szolgáltatást tudjam nyújtani a legújabb módszerek, termékek és technológiák segítségével. 

A legjobb minőségű és luxus kozmetikumok mellett jól felszerelt és higiénikus kozmetika, maximális figyelmem, professzionális kezelések, nyugodt és kellemes hangulat vár rád. Kozmetikámban minden kezelés személyre szabott, melyek során a kiváló minőségű olasz Vagheggi termékcsaládokat és a Clinicare svéd kozmetikumokkal dolgozom. Várlak sok szeretettel!

Hivatalos Vagheggi kozmetika

Nagy öröm számomra, hogy kozmetikám a hivatalos Vagheggi kozmetika listán szerepelhet. Minden Vagheggi kozmetikum a természetességet és a legmagasabb minőséget képviseli, hogy a kezelések során megoldást nyújtson a bőr számára.

A Vagheggi kozmetikumok természetes hatóanyagainak köszönhetően megoldást kínálnak bármely bőrtípus és korosztály számára.  A Vagheggi kutatási és fejlesztési részlege ellenőrzött és kiváló minőségű növényi hatóanyagokat választ meghatározott koncentrációban, melynek eredményeként valóban működő fitokozmetikai termékeket hoznak létre. A termékek bőrgyógyászatilag, mikrobiológiailag és nikkel teszteltek. A Vagheggi az első olyan olasz cégek egyike, amely ötvözte a természetes kozmetikumokat a legfejlettebb technológiával és folyamatos kutatással, egyedi termékeket megalkotva a bőr számára.

Az egyedülálló és magas minőségű termékek több mint 300 hatóanyag kivonatot tartalmaznak, mint például esszencia olajokat, virágokból, gyökerekből, különböző növényekből kivont molekulákat és ásványi nyomelemeket. A természetes hatóanyagok kiválasztása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a tartósítószerek, illatanyagok és segédanyagok kiválasztására, figyelembe véve, hogy a bőr mennyire tolerálja ezeket az anyagokat.

A hatóanyagok gondos kiválasztását azok megfelelő beszerzése teszi teljessé. A Vagheggi csak olyan beszállítókkal dolgozik együtt, akik követik a nemzetközi és nemzeti környezetvédelmi előírásokat. Emellett helyi közösségekkel együttműködve dolgoznak, ezzel segítve és ösztönözve őket, hogy megőrizzék a hagyományos begyűjtés és feldolgozás technikáját. Ez a körültekintő eljárás biztosítja a Vagheggi termékek egyediségét és magas minőségét. A felhasznált anyagok gondos tanulmányozás után kerülnek kiválasztásra azért, hogy a Vagheggi termékek „megoldássá” váljanak éppen arra a problémára, amire a bőrnek szüksége lehet. 

A Vagheggi a kiváló minőségű luxus kozmetikumok mellett egyedülálló szakmai tudásanyaggal, kiváló képzési módszerekkel és felkészült szakemberekkel segít a továbbképzések alkalmával, hogy mindig a legjobb és legújabb kozmetikai szolgáltatásban részesüljetek nálam. A kezelések során kizárólag a bőrtípusnak és problémának megfelelő Vagheggi kozmetikai termékeket használok. A kezelések után a bőr élénk, szép és tiszta, valamint ellenállóbb lesz a külső környezeti hatásoknak.

Fontos, hogy a kezelés során elért látványos eredményt fenntartsuk és a legtovább megőrizzük. Éppen ezért elengedhetetlen az otthoni bőrápoló termékek használata két kezelés között. A számodra megfelelő termékcsalád kiválasztásában szakmai segítséget tudok nyújtani a kezelés alkalmával, illetve telefonon is. A Vagheggi luxus arc- és testápolási terméket bármikor kényelmesen meg tudod rendelni a Vagheggi webshop felületén 10% kedvezménnyel! A 10% kedvezmény érvényesítéséhez használd az alábbi vendégkódot: 80229896